Naše usluge

Savjetovanje

Upis u Upisnik (S)OPG

Koji su uvjeti za upis u Upisnik (S)OPG, i što je od dokumentacije potrebno za upis? Odgovore doznajte u razgovoru s nama. A ako vam obilazak institucija nije omiljena aktivnost, možemo i otvoriti (S)OPG umjesto vas.

Kako do sredstava SPZPP?

Pružamo usluga savjetovanja vezanog uz prijave na natječaje SPZPP. Ako ne znate od kud krenuti, razmišljate koje uvjete morate zadovoljiti da bi ste postali jedan od brojnih korisnika Programa ruralnog razvoja, javite nam se kako bi zajedno pronašli najbolje moguće rješenje. Saznajte na vrijeme što učiniti kako bi ste u budućnosti stekli uvjete za prijavu na vama zanimljivu mjeru.

Prijava na natječaj

Razrada projektnog prijedloga, prikupljanje i izrada cjelokupne projektne dokumentacije te prijava projekta na natječaje, kao i praćenje provedbe samog projekta, zadatak su s kojim se znamo nositi.


Tehnološki projekti, studije, analize

Ako vam je potreban tehničko – tehnološki projekat za prijavu na natječaj PRR, obratite nam se s povjerenjem. Mi ćemo ga izraditi za vas.

Za vas izrađujemo različite studije, gospodarske programe, razvojne strategije.


Poslovni planovi

Izrada poslovnih planova za potrebe prijave projekata na natječaje, kao i za potrebe kreditiranja od strane HBOR-a, HAMAG-BICRO-a i poslovnih banaka.


Javna nabava

Iskustvo u provedbi i posjedovanje Certifikata iz područja Javne nabave jamstvo su kvalitetne pripreme dokumentacije i provedbe postupka javne nabave.


Vidljivosti EU projekata (Visibility)

Ako vam je potreban plan informiranja, pisanje PR članaka, organizacija događanja ili promociju projekta financiranih EU sredstvima putem društvenih mreža, obratite nam se s povjerenjem. Oglasite se na našim portalima www.ruralno.eu i www.posadisam.com


Edukacija

Kako osnovati (S)OPG, kako poslovati, koji su uvjeti za ostvarivanje potpora, kako se prijaviti na natječaj SPZPP, neke su od tema koje obrađujemo na predavanjima. Besplatno eduicramo poljoprivrednike, korisnike Izravnih plaćanja, IAKS mjera, PVP, EKO shema, te male poljoprivrednike. Zatražite ponudu za organizaciju predavanja u vašem prostoru ili se prijavite na edukaciju koju mi organiziramo. Aktualne edukacije pogledajte u kalendaru