Pravila privatnosti

Pravne informacije

Naziv subjekta: SPARTIUM CONSULTING d.o.o.
Adresa: Dragutina Albrechta 26
Poštanski broj i grad: 10000 Zagreb Hrvatska
OIB: 77244343811
www: spartium-consulting.hr
E-mail: in**@sp*****************.hr

Izrada i održavanje stranica

Naziv: Sirius Web Solutions d.o.o.
Website: https://www.sws.hr/

Autorska prava

Sav sadržaj ove stranice (slike, video, tekstovi, dokumenti) podlježe zaštićenim autorskim pravima spartium-consulting.hr. Sadržaj nije dozvoljeno kopirati bez pismene suglasnosti.

Hvala Vam što ste posjetili našu web stranicu https://spartium-consulting.hr/

Zaštita Vaše privatnosti izuzetno nam je važna. U nastavku Vas obavještavamo o postupanju s Vašim podacima.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Osobne podatke za koje vas pitamo su samo oni koji su nam nužni kako bi mogli omogućiti potpunu funkcionalnost naših web stranica. Ne dijelimo vaše osobne podatke nikome, osim u slučaju zakonske obveze ili zaštite naših prava. Za određene dodatne podatke, kojima imamo pristup u slučaju registracije/slanja upita pomoću vanjskih servisa (Facebook, Google, Instagram,…) možete u bilo kojem trenutku poslati email sa zahtjevom za brisanje istih na adresu in**@sp*****************.hr i isti će biti izbrisani u zakonskom roku.

Što su osobni podaci?

Osobni podaci su oni podaci koji s povezani s vama kao osobom čiji je identitet moguće utvrditi. To su podaci poput vašeg imena, e-mail adrese, telefonskog broja i adrese. Davanje osobnih podataka za pristup našim web stranicama odnosno slanju upite preko online obrasca na našim stranicama, smatra se vašom suglasnošću za obradu vaših osobnih podataka u svrhu vašeg upita preko naših web stranica.

Što su neindentificirajući podaci?

Podaci poput vrste Internet preglednika kojeg koristite, stranica putem kojih ste došli na posadisam.com , rezolucije ekrana i sl. su neidentificirajući podaci koje, kao što to rade i mnoge druge stranice, prikupljamo kako bi mogli poboljšati naše daljnje on-line aktivnosti.

Na koji način koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koristimo kako bi nam pomogli u razumijevanju kako i na koji način koristite naše web stranice, da poboljšamo naše usluge, da bi vam prezentirali informacije koje bi vam mogle biti zanimljive.

Službenik za zaštitu podataka

Za sva pitanja o zaštiti podataka kod možete kontaktirati službenika za zaštitu podataka na sljedeću e-mail adresu: in**@sp*****************.hr

Kolačići

Sigurnost

https://spartium-consulting.hr/ koristi SSL certifikat iz razloga da informacije prenosimo enkriptirane, odnosno kako bi Vam omogućili sigurnu posjetu našoj web stranici i umanjili mogući rizik potencijalnog napada ili curenja informacija. Svi podaci koje prikupljamo su spremljeni na serverima visoke sigurnosti.

Završne odredbe

Naša internetska stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice. Ovo pravilo o privatnosti odnosi se samo na ovu internetsku stranicu. https://spartium-consulting.hr/ nije odgovorno za sadržaj i pravila o privatnosti drugih internetskih stranica.

Ako smatrate da su vaši osobni podaci obrađeni na način koji ne zadovoljava GDPR, imate pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

Nadzorno tijelo u Republici Hrvatskoj je Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Ova pravila o privatnosti posljednji put su ažurirana 26.8.2020.